Ανακοίνωση για τις εγγραφές

Ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές των επιτυχόντων της Α' Φάσης, πραγματοποιούνται από Δευτέρα 16/9/2019 μέχρι και την Παρασκευή 20/09/2019.

Οι επιτυχόντες όλων των ειδικοτήτων μπορούν να προσέρχονται για την εγγραφή τους στο ΔΙΕΚ Μοναστηρίου, από τις 13:00 μέχρι και τις 20:00, έχοντας μαζί τους εκτυπωμένη την αίτηση που υπέβαλαν ηλεκτρονικά καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Δικαιολογητικά:

Διαβάστε περισσότερα: Ανακοίνωση για τις εγγραφές

Νέες ειδικότητες για το Φθινοπωρινό εξάμηνο 2019-2020

Δ.Ι.Ε.Κ. Μοναστηρίου

Δημιουργούμε επαγγελματίες

 

Μπορείτε να δείτε τις νέες ειδικότητες συγκεντρωτικά εδώ

 

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΣΤΟ Δ.ΙΕΚ

Από τη Δευτέρα  2 έως και τη  Δευτέρα  9 Σεπτεμβρίου 2019  θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις υποψηφίων σπουδαστών στα δημόσια ΙΕΚ.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλουν μόνο ηλεκτρονικά την αίτησή τους εδω  https://diek.it.minedu.gov.gr/index.php/site/index      

Για τη συμπλήρωση της αίτησης είναι απαραίτητο να έχετε ΑΜΚΑ (Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης). Σε περίπτωση που δεν έχετε, θα πρέπει  να μεταβείτε στο πλησιέστερο ΚΕΠ. Η έκδοση του είναι άμεση.

Για περαιτέρω πληροφορίες στο site του ΔΙΕΚ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΣΤΟ Δ.ΙΕΚ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

1. Δεν έχω ΑΜΚΑ. Μπορώ να κάνω αίτηση;

Όχι. Θα πρέπει να φροντίσετε να αποκτήσετε ΑΜΚΑ, με σχετική αίτησή σας στο πλησιέστερο ΚΕΠ. Εάν δεν γνωρίζετε αν έχετε ΑΜΚΑ, συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα: http://www.amka.gr/AMKAGR

2. Το όνομά μου αναγράφεται στην ταυτότητα/διαβατήριό μου διαφορετικά από ότι φαίνεται αυτόματα συμπληρωμένο στην αίτηση. Πώς θα το γράψω σωστά στην αίτησή μου;

Διαβάστε περισσότερα: ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Υποβολή δικαιολογητικών ωρομίσθιων εκπαιδευτών ΔΙΕΚ

Οι υποψήφιοι εκπαιδευτές ΔΙΕΚ που επέλεξαν το ΔΙΕΚ Μοναστηρίου για την κατάθεση του φακέλου των δικαιολογητικών τους μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του ΔΙΕΚ για την κατάθεση του φακέλου τους, από 19/8/2019 έως και 27/8/2019 και ώρες 09:30 - 14:00.

Οδηγίες για την υποβολή του φακέλου δικαιολογητικών υποψήφιων εκπαιδευτών